Gel pisala Pilot BeGreen Bottle to Pen so izdelana iz reciklirane plastike z namenom aktivnega varovanja okolja že pri samemu nakupu pisala. Za lažjo prepoznavnost posnemajo obliko plastenke z vodo. BeGreen linija Pilotovih pisal iz reciklirane plastike zajema vse tipe pisal, pri čemer v celoti ohranja kvaliteto in cenovno raven navadnih Pilotovih pisal. S svojim ekološkim prispevkom Pilot zvišuje ekološko oz. okoljsko zavest vsakega posameznika.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
1,84 €
Zaloga 6
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505377365
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PILOT GEL PISALO "BeGreen Bottle to pen" BL-B2P-5-BG

- BeGreen linija pisal iz reciklirane plastike
- Ohišje namenoma spominja na plastenke s pitno vodo, saj je pisalo iz njih tudi narejeno
- Plastična zaponka in vzmetni mehanizem za skrivanje konice v telo pisala
- Premer kroglice: izjemno tanka konica 0,5 mm (Extra Fine)
- Širina sledi: 0,32 mm
- Dolžina pisanja: 1200 m
- Klasični vložek za gel rolerje z vzmetnim mehanizmom: BLS-G2

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.