Trojna polna peresnica Milan The Fun Multicolour, omogoča, da so šolske potrebščine vedno pospravljene in lahko dostopne. Večbarvna serija s paleto edinstvenih barv ki jo navdihujeta zabava in uživanje v izkušnjah med ustvarjalnim procesom.

Vključene so šolske potrebščine: 1 radirka 4024, 1 šilček Afilia, 1 grafitni svinčnik HB, 3 kemični svinčniki Capsule: črn, zelen in rdeč, 1 trikotno ravnilo 15 cm, 12 trikotnih barvic, 6 barvic iz črnega lesa, 5 markerjev: rumen, oranžen, rdeč, moder in zelen, 1 škarje Basic in 18 flomastrov. Tkanina "Ripstop" na zadnji strani: lahka in odporna proti trganju in raztrganju.

Proizvajalec: Milan
38,43 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574100324
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Peresnica polna Milan The Fun Multicolour trojna 50/1

Vključene so šolske potrebščine:
- 1 trojna peresnica
- 18 flomastrov
- 12 trikotnih barvic
- 6 barvic iz črnega lesa
- 5 markerjev
- 3 kemični svinčniki Capsule: črn, zelen in rdeč
- 1 grafitni svinčnik HB
- 1 trikotno ravnilo 15 cm
- 1 radirka 4024
- 1 šilček Afilia
- 1 škarje Basic
- material: zunanja tkanina Ripstop E.V.A. in poliestr, odporna proti trganju
- dimenzije: 19,5 x 13 x 7,5 cm
- teža: 620 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.

Kupci so kupili tudi