Polna kompaktna Peresnica Milan posebne serije Eye Tricks v modri barvi. Polna kompaktna peresnica vsebuje: 1x velika kompaktna modra peresnica Eye Tricks, 2x mala peresnica, - 4x kemični svinčnik Capsule Uno (moder, črn, rdeč in zelen), - 6x fluorescentne barvice (rumena, zelena, roza, rdeča, modra, oranžna), 1x 15 cm ravnilo, 1x Capsule fluorescentni rumeni marker, 1x radirka 4024, 1x tehnični svinčnik Capsule Slim 0,5, 1x grafitne mince 0,5 HB (12 kos) za tehnični svinčnik. Material: E.V.A. in poliester, notranja podloga iz poliestra.
Proizvajalec: MILAN
20,53 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8411574084464
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Peresnica polna kompaktna Milan Eye Tricks 18/1

Polna kompaktna peresnica vsebuje:
- 1x velika kompaktna modra peresnica Eye Tricks
- 2x mala peresnica
- 6x fluorescentne barvice (rumena, zelena, roza, rdeča, modra, oranžna)
- 4x kemični svinčnik Capsule Uno (moder, črn, rdeč in zelen)
- 1x grafitne mince 0,5 HB (12 kos) za tehnični svinčnik
- 1x fluorescentni rumeni marker Capsule
- 1x tehnični svinčnik Capsule Slim 0,5
- 1x radirka 4024
- 1x ravnilo 15 cm
- material: zunanja tkanina iz E.V.A. in poliestra
- material: notranja podloga iz poliestra
- dimenzije: 21,5 x 13,5 x 6,5 cm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.