Dvojna polna peresnica Milan Swims v roza-rumeni kombinaciji, za urejene šolske potrebščine, do katerih je lahko dostopat. Posebna serija Swims, nova oblika Swims s črtami in pikami, ki jih navdihujejo kopalke iz šestdesetih let prejšnjega stoletja. Kombinacija rožnate, rumene in mornarsko modre barve.

Vključene so šolske potrebščine:: 2 radirki 4024 in Nata blue 7024B, 1 šilček Afilia, 1 grafitni svinčnik HB, 1 črn kemični svinčnik Capsule, 1 trikotno ravnilo 15 cm, 12 barvic, 18 flomastrov.

Proizvajalec: Milan
25,28 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574099765
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Peresnica polna Milan Swims dvojna, roza-rumena 37/1

Vključene so šolske potrebščine:
- 18 flomastrov
- 12 barvic
- 2 radirki 4024 in Nata blue 7024B
- 1 črn kemični svinčnik Capsule
- 1 trikotno ravnilo 15 cm
- 1 grafitni svinčnik HB
- 1 šilček Afilia
- tranja tkanina iz poliesta, odporna proti trganju
- dimenzije: 19,5 x 13 x 5 cm
- teža:

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.