Pravokotna peresnica z dvema zadrgama iz serije 1918. Kultna Milanova serija 1918, ki se je razvila iz Milanovih radirk, danes pa jo sestavlja cela serija izdelkov (torbe, stekleničke, peresnice, pisala, radirke, itd.), ki prihajajo v ličnih, vedno modernih barvah. Peresnica ima večji glavni žep in žep na sprednji strani. Oba žepa se zapirata z zadrgo. Zunanja tkanina "Ripstop" je lahka in odporna proti trganju, saj je za njeno tkanje uporabljena posebna tehniko, ki v enakomernih presledkih prepleta debele ojačitvene niti, ki ustvarjajo vzorec križni vzorec.
Proizvajalec: MILAN
Izberi barvo:
8,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8411574096306
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Peresnica Milan 1918 pravokotna 2 zadrgi

- mehka
- 2 predala, ki se zapirata z zadrgo
- material: poliester
- zunanje dimenzije (Š,V,G): 21 x 8,5 x 6,1 cm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.