Dvojna modra polna peresnica Milan The Fun, omogoča, da so šolske potrebščine vedno pospravljene in lahko dostopne. Zbirka, ki jo navdihujeta zabava in uživanje v izkušnjah med ustvarjalnim procesom. Serija The Fun v  s paleto edinstvenih modrih barvnih odtenkih. Material: zunanja tkanina Ripstop"  E.V.A. in poliestra.

Dvojna polna peresnica vsebuje: 2x radirki (4024 in Nata blue 7024B), 1x šilček Afilia, 1x grafitni svinčnik HB, 1x kemični svinčnik Capsule, 1x trikotno ravnilo 15 cm, 12x trikotnih barvic, 18x flomastrov koničasto konico. Dimenzije: 19,5 x 13 x 5 cm.

Proizvajalec: Milan
24,56 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8411574100331
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Peresnica ponla Milan The Fun dvojna 35/1

Vsebina kompleta:
1x dvojna peresnica
12x trikotnih barvic
18x flomastrov koničasto konico
1x radirkia 4024
1x radirka Nata blue 7024B
1x šilček Afilia
1x grafitni svinčnik HB,
1x kemični svinčnik Capsule
1x trikotno ravnilo 15 cm
- material: zunanja tkanina Ripstop E.V.A. in poliestr
- dimenzije: 19,5 x 13 x 5 cm
- teža: 440 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.