Okolju prijazen večnamenski papir narejen iz 100 % recikliranih vlaken. Je zdravju in okolju neškodiljiv in zato še posebej primeren za ustvarjanje v vrtcih, šolah in doma. V zavitku je 500 listov formata A4.
Proizvajalec: PAPYRUS
5,03 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 5,03 € 4,91 € 4,63 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7318761050251
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PAPIR RECYCONOMIC CLASSIC WHITE A4/80g

- 80-gramski papir
- Format: A4
- Uporaben obojestransko
- Izdelan iz 100% recikliranega papirja
- Primeren za uporabo z brizgalnimi, laserskimi in igličnimi tiskalniki ter fotokopirnimi stroji
- Belina: 58 CIE

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.