Kvaliteten barvni fotokopirni papir idealen za kopirne stroje, laserske ter ink-jet tiskalnike. Papir odlikujejo močne pastelne barve in omogoča ostre jasne izpise. Format papirja A4, gramatura 80g. V zavitku je 500 listov papirja.
Proizvajalec: PAPYRUS
Izberi barvo:
13,06 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7318761036149
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PAPIR RAINBOW COLOR A4/80G PASTEL

- Gramatura: 80g
- Format papirja: A4
- Primeren za: fotokopirne stroje, laserske tiskalnike, inkjet tiskalnike
- Število listov v zavitku: 500

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.