Kakovosten papir blagovne znamke Fabriano Copy 1 Class, je primeren za dvostranski tisk na laserskih in ink-jet tiskalnikih, faksih, multifunkcijskih napravah in kopirnih strojih. Na voljo je v zavitkih s po 500 listi, formata A4.
Proizvajalec: FABRIANO
9,66 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 9,66 € 9,42 € 8,89 €
Zaloga 9
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8001348102984
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Papri A4 Fabriano Copy 1 Class 80 GR 500/1

- kvaliteta: A
- velikost papirja: A4
- izjemno visoka belina papirja
- narejen iz 100% beljene E.C.F. celuloze

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.