Vrhunski papir, ki izpolni želje še tako zahtevnih uporabnikov glede kvalitete in prijaznosti okolju. Idealen za sofisticirano interno in zunanjo korespondenco, prezentacije in dokumentiranje ter reproduciranje grafik in slik. Prav tako izpolnjuje visoke okoljske standarde in ima vse pomembnejše ekološke oznake. V zavitku je 250 listov formata A4.
Proizvajalec: COLOR COPY
11,90 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9003974404288
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PAPIR COLOR COPY A4 200g CC420 250/1

- Visokokakovosten 200-gramski papir primeren za laserske in brizgalne tiskalnike ter fotokopirne stroje
- Idealen za sofisticirano interno in zunanjo korespondenco, prezentacije in dokumentiranje ter reproduciranje grafik in slik.
- Format: A4
- Belina: 161 CIE
- Kakovostni razred: A
- Uporaben obojestransko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.