Vrhunski papir, ki izpolni želje še tako zahtevnih uporabnikov glede kvalitete in prijaznosti okolju. Idealen za sofisticirano interno in zunanjo korespondenco, prezentacije in dokumentiranje ter reproduciranje grafik in slik. Prav tako izpolnjuje visoke okoljske standarde in ima vse pomembnejše ekološke oznake. V zavitku je 250 listov formata A4.
Proizvajalec: COLOR COPY
22,77 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9003974404288
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PAPIR COLOR COPY A4 200g CC420 250/1

- Visokokakovosten 200-gramski papir primeren za laserske in brizgalne tiskalnike ter fotokopirne stroje
- Idealen za sofisticirano interno in zunanjo korespondenco, prezentacije in dokumentiranje ter reproduciranje grafik in slik.
- Format: A4
- Belina: 161 CIE
- Kakovostni razred: A
- Uporaben obojestransko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.