Papir je proizveden v skladu s standardom ISO 9706 in FSC® certifikat, ki omogoča antibakterijsko zaščito, za zanesljiv in trajen protimikrobni učinek proti velikemu številu bakterij, plesni in raznim virusom.

Omejevanje širjenja bakterij je pomembno predvsem za osebe z oslabljenim imunskim sistemom, ki so še posebej izpostavljene tveganju za nastanek okužb. Uporabo antibakterijskega papirja priporočamo za tisk in kopiranje dokumentov, ki prehajajo iz rok v roke številnih ljudi: v zdravstvu, laboratorijih, gostinstvu, izobraževanju in državnih ter lokalnih institucijah. Antibakterijski papir je odporen na gram negativne, gram pozitivne in na antibiotike odporne bakterije, npr. MRSA, ter proti različnim virusom.

Proizvajalec: Radeče Papir Nova
8,59 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 8,59 € 8,33 € 8,16 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838883638501
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Papir A4 Radeče R-Copy Antibakterijski 80g 500/1

- antibakterijski premaz
- omejuje širjenje bakterij
- visoka belina
- odličen za tisk besedila in grafik
- idealen multifunkcijski papir za dom in pisarno
- zelo primeren za barvni in obojestranski tisk
- odlično razmerje med kakovostjo in ceno
- papir je proizveden v skladu s standardom ISO 9706 in FSC® certifikat
- 500 listov v zavitku
- pakirano 5 zavitkov v škatli
- cena za zavitek

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.