Papir A4 Office Universal 75g PEFC Eco Label , je primeren za vsakodnevno uporabo v vašem delovnem okolju ali doma. Namenjen je za barvno tiskanje, za vse vrste tiskalnikov in printerjev, ter barvne kopije. Odlična belina, gladka površina. Proizvedeno iz 100 % celuloze PECF (brez elementarnega klora) s certifikatom FSC® iz gozdov, s katerimi se upravlja odgovorno in ob upoštevanju okoljskih, družbenih in gospodarskih standardov.
Proizvajalec: Razno
6,65 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 6,65 € 6,45 € 6,32 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9120008340388
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Papir A4 Office Universal PEFC ECO 75G 500/1

- fotokopirni papir A4
- gramatura: ISO 534 / 75 g
- ceftifikat: PEFC / Long Life (ISO 9706)
- certifikat ECO LABEL: BE/011/003
- izdelani iz 100 % celuloze ECF (brez elementarnega klora)
- odlična belina, gladka površina, sijajni učinek
- primeren za vse vrste tiskalnikov in printerjev
- papir za barvno tiskanje in kopiranje
- belina: CIE ISO 11475
- svetlost: ISO 2470
- hrapavost: ISO8791-2
- motnost ISO 2471
- pakiranje v škatli: 5 zavitkov
- v zavitku: 500 listov
- cena za zavitek

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.