Post-it Indeksni jezički za arhiviranje. Močnejši in debelejši od standardnih. Iz PP folije, debeline 140µm. Olajšajo iskanje pomembnih informacij, raznolikost barv omogoča organiziranje dokumentov. Ne prekrivajo besedila, saj je polovica zavihka transparentna, lahko pišete na njih, jih lahko večkrat držite in luščite, ne da bi uničili površino.
Proizvajalec: POST-IT 3M
9,78 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 021200975943
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OZNAČEVALCI POST IT-INDEX 3M 686-PGO 25,4 mm x 38mm, beli/neon

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.