Ovitek za magnetne kartice dimenzije 54x85 mm brez priponke, izdelan iz trde plastike, ščitijo vaše kartice pred morebitnimi poškodbami.
Proizvajalec: DURABLE
30,89 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546807621
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OVITEK ZA MAGNETNE KARTICE 54x85mm 10/1

- Ovitki za magnetne kartice
- Velikost: 54 x 85 mm
- Brez sponke
- Namenjen vstavljanju identifikacijskih in magnetnih kartic
- Zareza za lažje premikanje kartice s palcem
- Izdelan iz trde plastike
- V pakiranju je 10 nosilcev.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.