Omarica za ključe Donau iz lakirane kovine, ki omogoča hrambo 140 ključev, dimenzije 280 x 370 x 80 mm.
Proizvajalec: DONAU
58,59 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498037941
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OMARICA ZA KLJUČE 280X370X80MM 140 KLJUČEV SIVA

- Izdelane iz kovine
- Lakirane in prevlečene s posebnim zaščitnim nanosom
- Namenjene za uporabo v vratarnicah, recepcijah, sprejemnicah ipd.
- Priloženi so obeski za ključe v različnih barvah
- Kapaciteta: 140 ključev
- Mere: 280x370x80 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.