Franken okvir formata A4 za plakate je idealen za zunanjo uporabo, z njim pa boste svoje potencialne stranke in zaposlene hitro in učinkovito obvestili o vsakršnih novostih. Vrhunski dizajn, stenska namestitev, stabilno hrbtišče iz polistirola, antirefleksna zaščitna folija z UV filtrom in vodotesnost so lastnosti, zaradi katerih boste enostavno morali izbrati najboljše - Franken!
Proizvajalec: FRANKEN
41,22 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4016946192439
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OKVIR ZA PLAKATE A3 FRANKEN

- Primeren za obvestila, posterje, ki so lahko tudi obojestranski
- Enostavna menjava vsebine
- Okvir je izdelan iz eloksiranega aluminija s plastičnimi kotniki
- Namenjen stenski namestitvi
- Barva: srebrna
- Namenjen za uporabo v izložbah, v restavracijah, bolnišnicah in zdravniških ordinacijam...
- Mere: 450x327x12 mm
- Format: A3
- Kartonska embalaža

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.