Franken okvir formata A4 za plakate je idealen za zunanjo uporabo, z njim pa boste svoje potencialne stranke in zaposlene hitro in učinkovito obvestili o vsakršnih novostih. Vrhunski dizajn, stenska namestitev, stabilno hrbtišče iz polistirola, antirefleksna zaščitna folija z UV filtrom in vodotesnost so lastnosti, zaradi katerih boste enostavno morali izbrati najboljše - Franken!
Proizvajalec: FRANKEN
41,22 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4016946192439
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OKVIR ZA PLAKATE A3 FRANKEN

- Primeren za obvestila, posterje, ki so lahko tudi obojestranski
- Enostavna menjava vsebine
- Okvir je izdelan iz eloksiranega aluminija s plastičnimi kotniki
- Namenjen stenski namestitvi
- Barva: srebrna
- Namenjen za uporabo v izložbah, v restavracijah, bolnišnicah in zdravniških ordinacijam...
- Mere: 450x327x12 mm
- Format: A3
- Kartonska embalaža

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.