Namizni odvijalec lepilnega traku je namenjen industrijski oz. profesionalni rabi. Masivno in trpežno podnožje zagotavlja trden oprijem in preprosto odvijanje enojnega 50 mm širokega lepilnega traku, ostro rezilo pa zagotavlja enostaven in hiter odrez.
Proizvajalec: RAZNO
52,35 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 38712840336666
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ODVIJALEC LEPILNEGA TRAKU NAMIZNI 50mmx60m PRO-SERIES

- Namenjen za vstavljanje enega 50 mm širokega ali dveh 25 mm širokih lepilnih trakov s 75-milimetrsko osnovo
- Namenjen industrijski rabi
- Masivno kovinsko ogrodje
- Protizdrsna podloga

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.