Lahek in robusten odvijalec za ročno lepljenje kartonske embalaže z mehanizmom za kontrolo napetosti traku in zavoro. Enostavna in varna menjava traku, ostro rezilo za rezanje lepilnega traku. Uporaben za lepilni trak dimenzij 50mm x 68m do 132m.
Proizvajalec: APLI
24,57 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8410782128748
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ODVIJALEC LEPILNEGA TRAKU APLI

- Lahek in robusten nosilec za lepilni trak 
- Omogoča tekoče nameščanje traku na pakete z eno roko
- Izdelan iz kombinacije kovine in plastike
- Jekleno rezilo omogoča jasno in čisto rezanje
- Pokrov za zaščito ostrega rezila
- Za uporabo v skladiščih, industriji ali maloprodaji; za lepljenje paketov, ojačenje kartonske škatle ali za izdelavo zavojev
- Primeren za uporabo z vsemi standardnimi lepilnimi trakovi (48mm x 66m) in tudi za kompaktni lepilni trak 48mm x 132m
- Brez traku

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.