Ali se v pisarni poslužujete barvnega označevanja? Morda že uporabljate različne barve na koledarju za načrtovanje počitnic, ali za označitev tistih dni, ob katerih zaposleni delajo od doma ali pa si barvno označujete dokumente, na primer: rdeča oznaka pomeni pomemben in zelena manj pomemben dokument. Avery Zweckform markirne etikete vam lahko pri tem pomagajo. Obsežna barvna lestvica in različne dimenzije etiket bodo naredile vaše življenje barvitejše. Ko etiket ne boste več potrebovali, jih boste zlahka odstranili brez vidnih ostankov.
Proizvajalec: ZWECKFORM
Izberi barvo:
1,80 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4004182035894
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Odstranljive okrogle markirne etikete 8 mm 416/1

- Primerne za označevanje določenih datumov na koledarjih, mapah, registratorjih…

- Na voljo tudi v dimenziji Ø 8 mm in različnih (petih) barvah

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.