Sodoben trendovski dizajn da vašemu domu in delovnemu mestu prepoznaven Leitzev WOW efekt, ki ga lahko še poudarite z drugimi izdelki Leitzove družine WOW. Odložni košek je opremljen s hrbtno luknjo za lažje izvlečenje, široka zasnova pa omogoča lahko in enostavno vlaganje katalogov, revij in časopisov. Sami pa si lahko na strani www.leitz-easyprint.com oblikujete in si nato na svojem tiskalniku natisnete indeksno kartico, ki vam bo pomagala najti vloženo.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
9,20 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432101467
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ODLOŽNI KOŠEK LEITZ A4 WOW

- Širina koška: 60 mm
- Izdelan iz polistirola z visokosijajnim zaključkom
- Primeren za odlaganje revij, katalogov, časopisov ipd.
- Hrbtna luknja za lažje izvlečenje
- Največja dovoljena širina vloženega materiala: 60 mm
- Mere: 75x312x258 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.