Vezane knjige računov so nadomestile stare paragonske bloke in so namenjene izdaji računov v primerih, ko prodajalec nima možnosti vzpostavitve internetne povezave. Vezana knjiga računov je tiskana na samokopirnem papirju (50 setov s po tremi listi, ki so namenjeni za isti račun – skupaj 150 listov). Prvi izvod-original, modro-zelen tisk, perforiran. Drugi izvod-kopija, sivo-rjav tisk, perforiran. Tretji izvod ostane vezan v knjigi, sivo-rjav tisk.
Proizvajalec: MK TRGOVINA
6,04 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3830062380003
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OBRAZEC VEZANA KNJIGA RAČUNOV 5.25

- Obrazec 5.25 vezana knjiga računov
- Format: A5
- 60-gramski samokopirni papir
- Vsebina: 3x50 listov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.