Vezane knjige računov so nadomestile stare paragonske bloke in so namenjene izdaji računov v primerih, ko prodajalec nima možnosti vzpostavitve internetne povezave. Vezana knjiga računov je tiskana na samokopirnem papirju (50 setov s po tremi listi, ki so namenjeni za isti račun – skupaj 150 listov). Prvi izvod-original, modro-zelen tisk, perforiran. Drugi izvod-kopija, sivo-rjav tisk, perforiran. Tretji izvod ostane vezan v knjigi, sivo-rjav tisk.
Proizvajalec: MK TRGOVINA
6,04 €
Zaloga 4
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3830062380003
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OBRAZEC VEZANA KNJIGA RAČUNOV 5.25

- Obrazec 5.25 vezana knjiga računov
- Format: A5
- 60-gramski samokopirni papir
- Vsebina: 3x50 listov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.