Oblazinjene kuverte so z notranje strani obložene z zračnimi mehurčki, ki zaščitijo vsebino pred morebitnimi poškodbami. Samolepilni silikonskim trak na vrhu kuverte omogoča enostavno zapiranje. Ponujamo vam širok izbor vseh standardnih dimenzij kuvert, ki jih je moč pošiljati preko pošte. Oblazinjene kuverte so izjemno pomembne pri pošiljanju občutljivih predmetov. Izdelane so iz štirislojnega ojačanega papirja, ki omogoča, da se zaradi posebne strukture materiala ob transportu ne raztrgajo in vsebina zato ni ogrožena.
Proizvajalec: NOVA KUVERTA
0,51 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8022329504481
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OBLAZINJENA KUVERTA Z MEHURČKI J ŠT.9 300x440 1/1

- Barva: rjava
- Mere: 220x260 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.