Oblazinjene kuverte so z notranje strani obložene z zračnimi mehurčki, ki zaščitijo vsebino pred morebitnimi poškodbami. Samolepilni silikonskim trak na vrhu kuverte omogoča enostavno zapiranje. Ponujamo vam širok izbor vseh standardnih dimenzij kuvert, ki jih je moč pošiljati preko pošte. Oblazinjene kuverte so izjemno pomembne pri pošiljanju občutljivih predmetov. Izdelane so iz štirislojnega ojačanega papirja, ki omogoča, da se zaradi posebne strukture materiala ob transportu ne raztrgajo in vsebina zato ni ogrožena
Proizvajalec: NOVA KUVERTA
0,35 €
Zaloga 129
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8007758007147
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OBLAZINJENA KUVERTA Z MEHURČKI G ŠT.7 240x330 1/1

- Barva: rjava
- Mere: 240x330 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.