Office Suites™ Microban® nastavljivo počivalo za noge, Počivalo za noge z nastavljivim nagibom in višino. Nadzor s stopali za svobodno premikanje ali fiksno nastavitvijo. Preprečuje neudobje v hrbtu in nogah z zagotavljanjem izvajanja pravilne drže. Vsebuje Microban® zaščito, ki onemogoča rast škodljivih bakterij skozi celotno življenjsko obdobje izdelka. Nastavite si položaj s potiskom stopal, saj podloga ostane na mestu, dokler ne želite spremeniti položaja. Svobodno zibanje naprej in nazaj za pomoč pri stimuliranju cirkulacije. Akreditirano pri FIRA International, neodvisni raziskovalni organizaciji pohištvene industrije, ki se ukvarja z ergonomijo na delovnem mestu.
Proizvajalec: FELLOWES
80,82 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859487219
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NASTAVLJIV NASLON ZA NOGE /MICROBAN

- Mere: 452x122x334 mm
- Teža: 2,24 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.