Office Suites™ Microban® nastavljivo počivalo za noge, Počivalo za noge z nastavljivim nagibom in višino. Nadzor s stopali za svobodno premikanje ali fiksno nastavitvijo. Preprečuje neudobje v hrbtu in nogah z zagotavljanjem izvajanja pravilne drže. Vsebuje Microban® zaščito, ki onemogoča rast škodljivih bakterij skozi celotno življenjsko obdobje izdelka. Nastavite si položaj s potiskom stopal, saj podloga ostane na mestu, dokler ne želite spremeniti položaja. Svobodno zibanje naprej in nazaj za pomoč pri stimuliranju cirkulacije. Akreditirano pri FIRA International, neodvisni raziskovalni organizaciji pohištvene industrije, ki se ukvarja z ergonomijo na delovnem mestu.
Proizvajalec: FELLOWES
68,98 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859487219
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NASTAVLJIV NASLON ZA NOGE /MICROBAN

- Mere: 452x122x334 mm
- Teža: 2,24 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.