Namizno ali stensko reklamno informacijsko stojalo za vlaganje posameznih listov. Izdelano je iz visoko prosojnega materiala, dimenzij 240x311 mm. Idealno za vlaganje cenikov in drugih informacijskih obvestil.
Proizvajalec: DURABLE
24,56 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546803425
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NAMIZNO STOJALO DURABLE Combiboxx A4

- Tridelno stojalo 
- Možnost postavitve na mizo ali pritrditve na steno 
- Za velikosti letakov do 240 x 311 mm 
- Globina predala 24 mm 
- Možnost širitve z dodajanjem (izdelki Durable z oznako 8579 ali 8590)

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.