Stilsko izdelan in eleganten namizni organizer Durable Variocolor iz linije Varicolor Smart Offfice je namenjen shranjevanju manjših pisarniških potrebščin na delovni mizi ali v predalu. Spodnji del namiznega organizerja je narejen iz nedresčega materiala, kar mu daje stabilnost.
Proizvajalci: DURABLE , DONAU
16,68 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni
Šifra izdelka 4005546701998
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NAMIZNI ORGANIZER DURABLE VARIOCOLOR

- atraktiven in kompakten pladenj za shranjevanje manjših predmetov na delovni mizi ali v predalu
- dva velika razdelka namenjena shranjevanju manjših predmetov kot so napajalni kabli za tablični računalnik ali pametni telefon, pisala...
- v sredinskem delu je nedrseča in mehko gumirana podloga za postavitev pametnega telefona
- dimenzije: 5 x 19 x 24 cm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.