Kvaliteten namizni organizator z različnimi predelki primeren tudi za indeksne lističe.
Proizvajalec: DONAU
5,74 €
Zaloga 3
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498026877
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NAMIZNI ORGANIZER 8-DELNI TRANPARENT

- Namizni organizator izdelan iz prozornega polistirena odpornega na praske
- S predelkom za beležke (izdelku je priloženo približno 300 beležk) velikosti 97x81 mm
- S predelkom za pisala velikosti 62x80 mm
- S predelkom za ravnilo velikosti 223x15 mm
- S predelkom za manjše pisarniške potrebščine kot so sponke, risalni žebljički in podobno. Velikost predelka: 62x80 mm
- S predelkom za večje pisarniške potrebščine kot so razpenjači, manjši spenjači in luknjači. Velikost predelka: 151x60 mm
- S tremi predelki za manjše pisarniške potrebščine kot so radirke, šilčki, nadomestne mine za tehnične svinčnike in podobno
- Mere: 230x170x50 mm
- Primeren tudi za indeksne lističe

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.