Kvaliteten namizni organizator z različnimi predelki primeren tudi za indeksne lističe.
Proizvajalec: DONAU
5,56 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498026877
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NAMIZNI ORGANIZER 8-DELNI TRANPARENT

- Namizni organizator izdelan iz prozornega polistirena odpornega na praske
- S predelkom za beležke (izdelku je priloženo približno 300 beležk) velikosti 97x81 mm
- S predelkom za pisala velikosti 62x80 mm
- S predelkom za ravnilo velikosti 223x15 mm
- S predelkom za manjše pisarniške potrebščine kot so sponke, risalni žebljički in podobno. Velikost predelka: 62x80 mm
- S predelkom za večje pisarniške potrebščine kot so razpenjači, manjši spenjači in luknjači. Velikost predelka: 151x60 mm
- S tremi predelki za manjše pisarniške potrebščine kot so radirke, šilčki, nadomestne mine za tehnične svinčnike in podobno
- Mere: 230x170x50 mm
- Primeren tudi za indeksne lističe

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.