Dovolite, da v vaše poslovno življenje vstopi nekaj pariškega stila. Značilna silhueta v obliki cigare in nabor kvalitetnih materialov, ki sestavljajo to nalivno pero, razkriva, da se v vas skriva tudi kreativni duh, vaše stranke in sodelavci pa bodo brez težav pripoznali vaš izbran okus.
Proizvajalec: WATERMAN
126,97 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501170952047
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO PERO WATERMAN EXPERT STEEL CT

- Nalivno pero izdelano iz nerjavečega jekla
- Funkcionalen in moderen dizajn
- Primeren za vsakodnevno uporabo in za slavnostne dogodke
- Barva nalivnega peresa: srebrna
- Barva črnila: modra

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.