Nalivno pero Waterman Expert Stainless Steel CT doda eleganten pariški stil v vaš poslovni dan. S svojo velikodušno silhueto bogastvom finih materialov, surova kovina, ki postane plemenita, razkriva, da se pod vašo izvršno osebnostjo skriva ustvarjalni duh. Kolekcijo odlikuje bogata izbira barv in zaključkov, vključno z bogatimi globokimi laki in fino gravuro. Nalivno pero Expert iz nerjavečega jekla je idealno kot darilo za vse ob vseh priložnostih, kot so rojstni dnevi ali kot božično darilo Waterman. Penkalo je kot nalašč za vsa podjetja, ki želijo svoje zaposlene, partnerje ali investitorje obdariti z Watermanovimi darili.
Proizvajalec: WATERMAN
126,97 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501170952047
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Nalivno pero Waterman Expert Stainless Steel CT

- nalivno pero izdelano iz nerjavečega jekla
- funkcionalen in moderen dizajn
- primeren za vsakodnevno uporabo in za slavnostne dogodke
- barva nalivnega peresa: srebrna
- barva črnila: modra
- idealno darilo za vse priložnosti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.