Pilotovo nalivno pero MR1 je zelo kvalitetno nalivno pero za poslovno in domačo vsakodnevno uporabo. Kovinsko ohišje prevlečeno z medenino je moč tudi gravirati, v kompletu pa je priložen tudi adapter za črnilo, s katerim iz polnjenja z bombicami lahko preidete na polnjenje s črnilom v lončku. Nalivno pero je tudi idealno poslovno darilo.
Proizvajalec: PILOT
25,74 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 521361840896
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO PERO PILOT MR1, SREBRN

- Ergonomski oprijem;
- kovinsko ohišje;
- primeren za graviranje;
- priložen adapter za črnilo;
- širina izpisa: srednja.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.