Nalivna peresa Premier soft svetovno znanega proizvajalca kvalitetnih pisal Parker povezujejo stoletno tradicijo z izzivi sodobnosti. Razgibane in zaobljene linije dopolnjujejo vašo osebnost in vlivajo zaupanje v vsako napisano besedo. Zapletena a nadvse inteligentna zasnova zagotavlja neprekinjeno eleganco pisanja z natančnostjo, ki jo lahko nudi samo zlata konica.
Proizvajalec: PARKER
410,87 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501179314051
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO PERO PARKER PREMIER SOFT RJAVA PGT

- Prevlečen s posebnim črnim lakom, ki poskrbi za učinek mehke gume
- Pozlačeni kovinski deli v rožnati barvi
- Zlata konica (v rožnati barvi) omogoča vrhunsko udobje pri pisanju in izjemno natančne linije pisanja
- Ročna izdelava in neprekosljiva kakovost
- Primeren za darila, saj je pakiran v priročni darilni embalaži
- Mere embalaže: 190 x 104 x 38 mm
- Teža: 99 g
- Srednja konica
- Barva črnila: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.