Nalivna peresa Premier svetovno znanega proizvajalca kvalitetnih pisal Parker povezujejo stoletno tradicijo z izzivi sodobnosti. Razgibane in zaobljene linije in visoka natančnost ročno izdelane konice nalivnega peresa dopolnjujejo vašo osebnost in vlivajo zaupanje v vsako napisano besedo. Ergonomska oblika poskrbi, da se pero odlično prilega vaši dlani, konica kroma pa zagotavlja optimalni kot pisanja. Nalivno pero je primerno za uporabo s standardnimi bombicami znamke Parker in ga je moč predelati za polnjenje s Parkerjevim črnilom.
Proizvajalec: PARKER
410,87 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501179314136
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO PERO PARKER PREMIER ČRNA CT

- Visokokvalitetno nalivno pero
- Funkcionalen in moderen dizajn
- Konica iz 18-karatnega zlata
- Debelina konice: F (fine)
- Mere embalaže: 54 x 102 x 190 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.