Simbol Parkerjeve bogate dediščine in zaščitni znak odličnosti od leta 1921. Duofold ostaja najbolj znan član Parkerjeve družine nalivnih pisal odlikuje pa ga visoka kvaliteta izdelave in posebna pozornost, ki je namenjena vsakemu delčku nalivnega peresa. Značilna Parkerjeva oblika z 18-karatno pozlačeno konico in natančna izdelava zagotavljajta izjemno pisalno izkušnjo.
Proizvajalec: PARKER
Izberi barvo:
759,01 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501179313337
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO PERO PARKER DUOFOLD RUTHENIUM

- Dolžina: 130 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.