Simbol Parkerjeve bogate dediščine in zaščitni znak odličnosti od leta 1921. Duofold ostaja najbolj znan član Parkerjeve družine nalivnih pisal odlikuje pa ga visoka kvaliteta izdelave in posebna pozornost, ki je namenjena vsakemu delčku nalivnega peresa. Značilna Parkerjeva oblika z 18-karatno pozlačeno konico in natančna izdelava zagotavljajta izjemno pisalno izkušnjo.
Proizvajalec: PARKER
900,60 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501179454139
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO PERO PARKER DUOFOLD Chevron

- Dolžina: 130 mm
- Prihaja v lepo oblikovani darilni škatli
- Debelejše ohišje
- Garancija: 2 leti
- Polnjenje: rezervoar za črnilo

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.