Duofold Chevron je simbol Parkerjeve bogate dediščine in zaščitni znak odličnosti od leta 1921. Duofold ostaja najbolj znan član Parkerjeve družine nalivnih pisal odlikuje ga visoka kvaliteta ročne izdelave iz kar 21 posameznih delov in posebna pozornost, ki je namenjena vsakemu delčku nalivnega peresa. Značilna Parkerjeva oblika z 18-karatno pozlačeno konico in natančna izdelava zagotavljajta izjemno pisalno izkušnjo.

S svojo zavezanostjo do izjemne izdelave in strokovnega znanja so si pridobili kar dve prestižni kraljevi priznanji leta 1962 in 1990, kot dokaz za neprestano predanost najvišjim standardom storitev, kakovosti in odličnosti.

Kraljevo priznanje je potrditev posameznikom ali podjetjem, ki so kraljevi družini neprekinjeno dobavljali blago ali storitve najmanj 5 let. Gre za izredno cenjena priznanja, ki se priznavajo kot pomemben simbol odličnosti in kakovosti.
Proizvajalec: Parker
Izberi barvo:
900,60 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501179313696
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Nalivno pero Parker Duofold Chevron

- Parker Duofold Chevron ima dvobarvno konico iz 18 karatnega zlata
- pero je vstavljeno v lepo oblikovani darilni embalaži
- narejeno je iz visokokakovostne dragocene smole
- vsako pero ima ACE simbol odličnosti
- pri ročni izdelavi je vsaka podrobnost skrbno preučena in izvedena
- pero je ročno sestavljeno iz 21 posameznih delov in natančno preverjeno, da zagotovi vrhunsko izkušnjo pisanja
- dolžina nalivnega peresa: 130 mm
- konica pisala je debeline: F
- polnjenje: steklenička za črnilo
- debelejše ohišje
- garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.