Podjetje Maped je bilo ustanovljeno leta 1947 v Annecyju - Haute-Savoie (Francija). Kot oblikovalec in proizvajalec šolskih, pisalnih in pisarniških izdelkov, je Maped edini igralec v industriji pisalnih potrebščin za oblikovanje, proizvodnjo in distribucijo tako široke in ekskluzivne ponudbe. Funkcionalne inovacije, modern dizajn in kakovostni izdelki so podjetju omogočili, da je uveljavil svoj ugled po vsem svetu.
Proizvajalec: MAPED
4,43 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3154142200129
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO PERO MAPED COSMIC TEENS MODER-BL

- Kakovostno nalivno pero s konico iz iridija.
- Zagotovljeno odlično drsenje in enakomeren pretok črnila.
- Gumiran oprijem za udobno pisanje.
- Zabavno nalivno pero, ki ga bo želel imeti vsak otrok.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.