Nalivno pero za levičarje je opremljeno z ergonomskim oprijemom in je idealen za začetnike. Priloženo ima pisalno in rezervno kartušo, ki ima na vrhu kroglico iz katere na pisalno površino pronica črnilo. Ročaj je gumiran ker preprečuje zdrs, velika površina za prste, kar zmanjšuje pritisk. Pisalo je primerno tako za levičarje kot za desničarje.
Proizvajalec: SCHNEIDER
Izberi barvo:
5,81 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4004675008503
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Nalivno pero Schneider Base Ball tudi za levičarje

- pero s kroglico
- gumiran oprijem
- posebne bombice: Bombice Schneider 852
- pero za levičarje

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.