Nalivno pero za levičarje je opremljeno z ergonomskim oprijemom in je idealen za začetnike. Priloženo ima pisalno in rezervno kartušo, ki ima na vrhu kroglico iz katere na pisalno površino pronica črnilo. Ročaj je gumiran ker preprečuje zdrs, velika površina za prste, kar zmanjšuje pritisk. Pisalo je primerno tako za levičarje kot za desničarje.
Proizvajalec: SCHNEIDER
Izberi barvo:
5,81 €
5,23 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4004675008503
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO PERO BASE BALL ZA LEVIČARJE

- pero s kroglico
- gumiran oprijem
- posebne bombice: Bombice Schneider 852
- pero za levičarje

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.