Vrhunsko zasnovano kaligrafsko pero Pilot Parallel Pen je primerno tako za začetnike kot tudi za izkušenejše ljubitelje kaligrafije. Konica kaligrafskega peresa je sestavljena iz dveh vzporednih jeklenih ploščic širine 1,5 mm, dotik dveh konic pa omogoča tudi prelivanje barv. Kaligrafsko pero je primerno tudi za levičarje.
Proizvajalec: PILOT
11,03 €
9,93 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505337005
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO KALIGRAFSKO PERO PILOT PARALLEL PEN FP3-15-SS

- Izjemno oblikovano kaligrafsko pero
- Konica iz dveh vzporednih jeklenih ploščic širine 1,5 mm
- Debelina izpisane črte: 0,1-1,5 mm
- Vložek: IC-P3

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.