Brezžična miška GO NANO proizvajalca Verbatim je lahka in enostavna za uporabo. Ima tri gumbe ter 1600dpi za povezljivost pa uporablja nano sprejemnik, ki deluje preko 2,4 GHz RF valov. Za uporabo miške, preprosto priključite nano sprejemnik na vrata USB in vklopite miško. Nano sprejemnik je dovolj majhen, da ga je potrebno vključiti le enkrat, potem pa ga lahko pustite vklopljenega. To je odlična miška, ki jo lahko vzamete za na pot, ali pa jo uporabljate na mizi saj je zelo praktična.
Proizvajalec: VERBATIM
14,13 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 0023942490425
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MIŠKA BREZŽIČNA Verbatim Go Nano 49042, črna

- barva: črna
- povezava: brezžična
- tip miške: optična
- priključek: USB 2.0
- 3 gumbi
- 1600dpi
- garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.