Brezžična miška GO NANO proizvajalca Verbatim je lahka in enostavna za uporabo. Ima tri gumbe ter 1600dpi za povezljivost pa uporablja nano sprejemnik, ki deluje preko 2,4 GHz RF valov. Za uporabo miške, preprosto priključite nano sprejemnik na vrata USB in vklopite miško. Nano sprejemnik je dovolj majhen, da ga je potrebno vključiti le enkrat, potem pa ga lahko pustite vklopljenega. To je odlična miška, ki jo lahko vzamete za na pot, ali pa jo uporabljate na mizi saj je zelo praktična.
Proizvajalec: VERBATIM
14,13 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 0023942490425
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MIŠKA BREZŽIČNA Verbatim Go Nano 49042, črna

- barva: črna
- povezava: brezžična
- tip miške: optična
- priključek: USB 2.0
- 3 gumbi
- 1600dpi
- garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.