Kakovosten in trpežen karo zvezek priznane blagovne znamke MiguelRius z izjemnim dizajnom in špiralno vezavo. 120-listni zvezek formata A5 ima platnice iz kartona prevlečenega z mat plastificiranim potiskanim papirjem.
Proizvajalec: MIQUELRIUS
7,83 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8422593479865
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Karo zvezek Miquelrius Lifestyle Notebook Joungle A5, 120 listni

- zvezek A5, 148 x 210 mm
- platnice iz kartona, prevlečenega z mat plastificiranim potiskanim papirjem in zlato folijo
- bakrena spirala
- mikroperforirane strani in 2 luknji za vstavljanje listov v mapo
- 120 listov, 70g papir

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.