Kvaliteten USB ključ s 16 Gb prostora in dvema priključkoma (standardnim in mini) je primeren za uporabo na tablicah, pametnih telefonih in osebnih računalnikih. USB 3.0 vmesnik zagotavlja izjemno hiter prenos podatkov, s hitrostjo zapisovanja 10 Mb/s in hitrostjo branja 35 Mb/s.
Proizvajalec: MAXELL
19,57 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902580774233
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Maxell USB ključ 16GB dvojni 3.0

- Kvaliteten in priročen USB ključ s 16 Gb prostora
- Dva priključka: standardni in mini
- USB 3.0 vmesnik
- Hitrost zapisovanja 10 Mb/s, hitrost branja 35 Mb/s

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.