DVD mediji Maxell DVD+R omogočajo do 16-kratno hitrost zapisa, nanje pa je moč shraniti za 4,7 GB vsebine, kar pomeni da so idealni za shranjevanje vseh vrst podatkov.
Proizvajalec: MAXELL
14,82 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902580502898
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Maxell DVD+R 4,7GB 16X 50 na osi

- Tip medija: DVD+R
- Kapaciteta: 4,7 GB
- Hitrost: 16x
- Enostranski, primerni za shranjevanje podatkov, tekstov, video datotek, grafike, slik ipd.
- Enkraten zapis
- Kratek dostopni čas
- Odporen na sončno svetlobo
- Količina v pakiranju: 50 kosov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.