Permanentni marker za trajno pisanje na skoraj vse neporozne plastične površine. edding 142 M je hitro sušeč se permanentni marker z vodoodpornim črnilom, ki ga je mogoče popraviti z alkoholom. Zato bo dobrodošel pred vem pri pisanju na gladke površine kot so plastične mape, plastični ovitki ali prosojnice, kjer je treba poskrbeti, da je vse dobro vidno. Še toliko bolj, če morajo biti rezultati trajni. Marker edding 142 M je na voljo v črni, rdeči, modri, zeleni, oranžni in rjavi barvi.
Proizvajalec: EDDING
1,61 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4004764000760
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Edding E-142 M OHP 1,0 MM

- Oblika konice: okrogla
- Širina črte: 1 mm
- Permanentni marker
- Ne smrdi
- Vodoodporen
- Se ne razmaže
- Se hitro suši
- Pokrovček s sponko, ki preprečuje kotaljenje

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.