Mapa z elastiko za dokumente je opremljena s petimi izvlečnimi predelki z zaščitenimi indeksnimi kartončki in dodatnim predelkom, ki je namenjen manjšim pisalniškim pripomočkom in beležkam. Z dodelanim zapahom z elastiko ponuja možnost varnega shranjevanja vaših dokumentov.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
12,46 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432105991
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA Z ELASTIKO ZA DOKUMENTE LEITZ WOW

- 5 izvlečnih predalov z zaščitenimi indeksnimi kartončki
- Dodaten predelek, ki je namenjen manjšim pisalniškim pripomočkom in beležkam
- Dovršeno zapiralo omogoča varno hrambo dokumentov
- Idealne za uporabo z Leitzovimi U mapami oz. srajčkami, Leitzovimi WOW beležnicami in Leitzovimi CombiFile mapami
- Mere: 330x254x38 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.