Kvalitetna podaljšana mapa z elastiko Donau iz ojačanega kartona in prevlečene s polipropilensko folijo širine 15mm.
Proizvajalec: DONAU
2,87 €
Zaloga 7
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498042013
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA Z ELASTIKO PP A4/15 ZELENA

- Podaljšana mapa s tremi zavihki izdelana iz ojačanega kartona debeline 1,9 mm in prevlečena s polipropilensko folijo debeline 100 µm
- Notranja stran je prevlečena s 100-gramskim belim papirjem
- Kapaciteta: 280 listov 80-gramskega papirja
- Črna elastika varuje dokumente pred izpadanjem
- Širina hrbta 15 mm
- Format: A4
- Velikost: 15x319x245 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.