Kvalitetne mape-torbice Donau iz ojačanega kartona, prevlečene s polipropilensko folijo, opremljene z zapiralom in ročajem.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
5,71 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498042402
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA-TORBICA Z ROČAJEM A-4 PP

- Izdelane iz ojačanega kartona debeline 1,9 mm prevlečenega s polipropilensko folijo debeline 100 µm
- Opremljene z zapiralom za varno shranjevanje dokumentov
- Notranjost prevlečena z belim 100-gramskim papirjem
- Kapaciteta 400 listov 80-gramskega papirja
- Deli mape so med seboj speti oz. prikovičeni
- Širina hrbta 50 mm
- Format: A4
- Velikost: 50x240x319 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.