Kataloška mapa Esselte prevlečena s polipropilensko folijo z usnjenim vzorcem, obojestransko zlepljena z zvarjenimi stranicami predstavlja visokokvaliteten pripomoček za vaše dokumente in prezentacije, brezhibna izdelava pa zagotavlja gladko površino brez zračnih žepkov.
Proizvajalec: ESSELTE
6,02 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5701216497008
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA KATALOŠKA 4-RINČNA ESSELTE 29 mm PANORAMA bela

- Barva: bela
- Mere mape: 30x319x253 mm
- Mere hrbtnega izmenljivega vložka: 15x303 mm
- Format: A4
- Kapaciteta: do približno 100 listov 80-gramskega papirja
- Premer rinke: 16 mm
- Število rink: 4
- Mere vložne pole na sprednji stranici: 237x303 mm
- Teža: 0,32 kg

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.