Samostoječa bela magnetna Smart s trinožnim stojalom in nosilcem za blok papirja je kakovosten in cenovno ugoden flipchart. Pisalna površina, ki meri 70 x 100 cm je opremljena tudi z odložilno polico na katero lahko odložite markerje za belo tablo in gobico. Za pisanje po papirju pa se uporabljajo drugi markerji.
Proizvajalec: SMART
75,03 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8606012342613
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAGNETNA TABLA SMART FLIPCHART 70X100

- Piši-briši samostoječa magnetna flipchart tabla z belo lakirano jekleno površino odporno na lomljenje
- Mere: 70 x 100 cm
- Nosilec za blok papirja 60 x 90 cm
- Odložna polica za pisala

KAJ NAREDIM, ČE MAGNETNO TABLO POPIŠEM S ALKOHOLNIM MARKERJEM?

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.