Stenska magnetna tabla Optima dimenzije 120 x 240 cm je bela tabla, ki se uvršča med piši-briši table velikih dimenzij in je primerna za rabo v učilnicah, predavalnicah ter povsod, kjer potrebujete večje pisalne površine. Je cenovno ugodna bela tabla katere pisalana površina je lakirana z melaminom. Okvir je izdelan iz aluminija in opremljen s plastičnimi kotniki. Prav tako je tabla opremljena z odlagalno poličko za hrambo markerjev in čistilne gobice.
Proizvajalec: OPTIMA
243,75 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 8-14 dni
Šifra izdelka 8606012344471
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAGNETNA TABLA OPTIMA 120x240

- Aluminijasto ohišje s plastičnimi kotniki
- Lakirana pisalna površina
- Primerna za stensko montažo.
- Polica za odlaganje pisalnih pripomočkov
- Mere: 120 x 240 cm

KAJ NAREDIM, ČE MAGNETNO TABLO POPIŠEM S ALKOHOLNIM MARKERJEM?

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.