Kovinski luknjaci iz Linije Novus Color ID B 216 so namizni luknjači, ki prihajajo v zabavni barvni paleti, s kapaciteto luknjanja 16 listov, opremljeni z vodilomza nastavitev listov.
Proizvajalec: NOVUS
Izberi barvo:
8,67 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729064931
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LUKNJAČ NOVUS B 216 ColorID

- kapaciteta luknjanja 16 listov
- kovinsko ohišje
- razdalja med luknjama 8 cm
- vodilo za lažjo nastavitev papirja
- zaklop
- linija COLOR ID je barvno usklajena s spenjači Novus B2, Dahle škarjami 54508, z rezalnik 507 ter linijo HAN LOOP

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.