Kartonski ločilni listi tretjine formata A4 so namenjeni preglednemu urejanju dokumentov in omogočajo, da le-te brez težav hitro in enostavno najdete, ko jih potrebujete. Razporeditev vpenjalnih lukenj omogoča navpično in prečno vlaganje.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
2,49 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498007890
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LOČILNI LISTI 235X105 100/1

- Izdelani iz 190-gramskega kartona
- Možnost horizontalnega in vertikalnega vpenjanja
- 4 luknje (razmak med luknjama znaša 80 mm)
- Mere: 235x105 mm
- Pakiranje: 100 listov
- Vsak set je ločeno pakiran v folijo

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.