Enobarvni ločilni listi izdelani iz kartona dimenzije 225 x 100 mm namenjeni ločevanju dokumentacije shranjene v fasciklih, rinčnih mapah ali hitroveznih mapah. Z njimi lahko ločujete dokumente A4 ali A5 formata, perforacijo pa imajo na ožjem robu. Izdelani so iz kakovostnega 225 g recikliranega kartona in so pakirani po 10 kosov.
Proizvajalci: DONAU , RAZNO
Izberi barvo:
1,59 €
Zaloga 5
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838732006345
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LOČILNI LISTI REDOLJUB 225X100, KART., 10/1

- Izdelani iz 225 g recikliraega kartona
- Širina: 225 mm
- Višina: 100 mm
- Perforacija: 80-80
- Pakiranje: 10 listov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.